Webinar Fit & fruitig

Aanmeldlink

Beste ouders/verzorgers,

Graag breng ik nogmaals het webinar van de GGD voor Fit & Fruitig onder uw aandacht. Wij zijn inmiddels gestart met het traject Fit en Fruitig. Hierdoor gaat er op school meer aandacht besteed worden aan gezonde voeding en voldoende beweging. Wilt u weten waarom het belangrijk is dat school hier aandacht aan besteed? En wilt u weten hoe dit er ongeveer uit gaan zien? Bent u op zoek naar meer informatie en tips over wat u als ouder/verzorger kan doen?

De inhoud van het webinar
We willen u bij dit onderwerp betrekken door u uit te nodigen voor dit webinar. De avond wordt verzorgd door een adviseur gezondheidsbevordering van GGD Hollands Midden.
We gaan er een interactieve avond van maken waarin ruimte en tijd is voor vragen en eigen ervaringen. Dit is een webinar dat voor meerdere scholen tegelijk georganiseerd wordt, we gaan daarom niet in op specifieke schoolafspraken. We zullen wel een algemeen beeld schetsen wat school gaat doen op deze thema’s. Ook gaan we in op het belang van gezonde voeding en voldoende beweging. Daarnaast zullen we ook ingaan op wat u thuis kunt betekenen om uw kind te helpen gezond te eten en voldoende te bewegen.

Meld je hier aan

Bijlage: Uitnodiging
Cookie instellingen